Massmördaren Che Guevara förhärligades på SVT:s Barnkanalen

Che Guevara-tatuering visas upp på SVT

Che Guevara-tatuering visas upp på SVT

Ernesto “Che” Guevara, den ökände kommunistrevolutionären och massmördaren, förhärligades på Barnkanalen härom dagen. Han är mest känd för att ha mördat tusentals fångar under den kubanska revolutionen, och dödades senare när han försökte göra samma sak i Bolivia – men det tycks inte hindra stats-TV:n från att hedra hans minne.

Det tycks uppenbart att vår statsmedia inte betraktar något barn som alltför ungt för politisk och sexuell indoktrinering. Under januari månad visade de könsorgan för de små stackarna, och nu är det dags igen – denna gång förhärligar de massmördaren Che Guevara. För mer information om honom, se denna artikel. Denna psykopat ska verkligen inte förhärligas på stats-TV:n i något västerland, än mindre när man riktar sig till barn. Men denna tatuerare tillåts prata om sin politiska idol, och hela programmet handlar bara om honom och hans verksamhet. Man kunde ägna spaltmetrar åt hur upprörd man blir över detta, men jag låter läsaren bilda sig sin egen uppfattning. Här är vad som sas under programmet:

“Det här är den första tatueringen jag gjorde.”
“Vem är han på bilden på din arm?”
“Det är en kille som jag tycker stod för många bra grejer.”
“Han heter Che Guevara.”
“Jag gjorde hans bild här, och sen så är det lite text.”
“Vad står det?”
“Det står: It is better to die on your feet than to live on your knees.”
“Det betyder ungefär att man ska kämpa på, man ska stå på sig.”

Länk till programmet på SVT:s hemsida.